Sushma Valencia Zirakpur. 10 Marla Villa Floors with Lift on Airport Road Zirakpur Chandigarh Call for Visit 85 588 588 22

About Sushma Valencia

Sushma Valencia which is Located on 200 ft. wide PR-7 International Airport Road, Zirakpur. The Project is  spread over 23.5 acres and comprises of 900 Units.

Sushma Valencia is divided in two pockets. One is called Large Pocket which is connected to 200 ft wide airport road and the other one is called Serene Pocket which is directly connected from nangla road . Serene pocket entrance is also from 200 ft road via large pocket.

The Builder has started giving possession of normal pocket and the possession of serene pocket will be given by march 2022

This is a Spanish Inspired Premium luxury floors with lift by Sushma Buildtech.  Property is having 3 & 3+1 BHK Villa Floors in 200 sq.yd. & 250 sq.yd.

The Price Starting @63.50 Lac. It has all world class amenities like Club House, Power Backup, 24*7 Security, Large Green Areas / Parks and Pathways.

 Watch Sushma Valencia Video Tour

Sushma Valencia Price & Unit Area

Unit Type Unit Area Unit Price (Large Pocket) Unit Price (Serene Pocket)
3 BHK 200 sq yd 71 lac onwards N/A
3 BHK (Premium) 202 sq yd 76 lac onwards 68.50 lac onwards
3+1 BHK 250 sq yd 96 lac onwards 79.90 lac onwards

Sushma Valencia Highlights:-

  • 200sq yd & 250 sq yd Independent floors with Lift
  • Independent Lockable Roof & Terrace rights to 3 rd and 4 th floor.
  • Power Backup, 24 x 7 Water Supply & Advance Fire Fighting System.
  • Top Business Colleges, Institutions & Schools with in close proximity.
  • Doctors, Defence Personnel, Chartered Accountants, and Business Families are inhabited in nearby localities.

Sushma Valencia Zirakpur Reviews & Ratings

Connectivity★★★★★
Specifications★★★★
Security & Safety ★★★★
Amenities & Club House ★★★★
Construction Quality ★★★★★
Floor Plan Layout★★★★★
Value For Money★★★★

Banks Providing Loan facility for Sushma Valencia

  • PNB Housing
  • HDFC Home Loans
  • State Bank of India
  • Punjab National Bank
  • IDBI Bank Ltd
  • LIC Housing Finance Ltd
  • Dewan Housing Finance Corporation Ltd DHFL
  • Indiabulls
  • Canara Bank

Questions and Answers about Sushma Valencia Zirakpur:-

Question 1:- Where is Sushma Valencia located?

Answer: – Sushma Valencia Zirakpur is located on 200 ft wide PR 7 Airport Road Zirakpur

Question 2:- What is the size or area range of Sushma Valencia Zirakpur?

Answer: – 200 sq yd and 250 sq yd Independent Villa Floors

Question 3:- What is the price range of Sushma Valencia Zirakpur?

Answer: – 200 sq yd starting 63.50lakh onwards and 250 sq yd starting 73.50 lakh onwards

Question 4:- What is the construction status and possession date of Sushma Valencia Zirakpur?

Answer: – Sushma Valencia is Partially Ready to move Project and the whole project will be delivered by March 2022

Question 5:- What is the total land area and No. of Flats in Sushma Valencia Zirakpur?

Answer: – The Total land area is 23 Acres and No of flats is 900.

Question 6:- Is there sufficient car parking in Sushma Valencia Zirakpur?

Answer: – Car parking is available at stilt floors for each floor and there is enough car parking for visitors in open.

Question 7:- What is approx maintenance charge in Sushma Valencia Zirakpur ?

Answer: – Approx Maintenance charge is 1.50 to 1.75 per sq ft per month

Question 8:- Is there any School and Hospital available nearby Sushma Valencia Zirakpur ?

Answer: – Yes, School like Manav Mangal Smart School, The Gurukul, Dikshant Global School with in 3 km radius. And hospital like Amcare Hospital, Osmed Healthcare Multispecialty Hospital , VCare Hospital ,Mehar Hospital with in 3 km radius.

Question 9:- What are the amenities available in Sushma Valencia ?

Answer:-

1 Lifts for 8 flat

Power Backup

Jogging Track

Security Personnel

Park Kids Triangle

Fitness Square

Pleasure Polygon

Club with swimming pool

Park Elderly Square

Park Leisure Triangle

Convenient Shops

Question 10:- Is there any Commercial shop nearby Sushma Valencia  ?

Answer: – Yes there are shops available within Complex.

Question 11:- Is it RERA Registered? If Yes, What is the RERA Registration No Sushma Valencia ?

Answer: – Yes it is RERA Approved. RERA No is PBRERA-SAS80-PR0396

Chat on Whatsapp

Get connected on whatsapp to get more info. about Sushma Valencia.

Click Here to Chat

Other Projects by Sushma Buildtech

  • Sushma Chandigarh Grande Zirakpur: This Project is Located on Chandigarh Ambala Highway, near Metro Cash & Carry Zirakpur. It has 3, 3+1, 4 BHK Luxury Apartments and Price is 82.90 Lac onwards.
  • Sushma Grande Nxt, Zirakpur: It is Located n Chandigarh Ambala Highway near Best Price      Zirakpur.  3 BHK Multistorey Apartments and the Price Starting @56 Lac.
  • Sushma Joynest ZRK, Zirakpur: Sushma Joynest Zrk is situated on Gazipur Road on Chandigarh Ambala Highway Zirakpur. It is a Mid Rise (G+5 Storey) Project, Having 3 BHK Flats at Affordable Price. i.e. 42.90 Lac Onwards.
  • Sushma Joynest MOH, Zirakpur: The Project is Located on PR-7, International Airport Road, Zirakpur. It has 2 & 3 BHK Apartments & Price Starts @46.25 Lac.
  • Sushma Belleza, Zirakpur: Sushma Belleza Zirakpur is Situated on 200 ft. wide International Airport Road, Zirakpur. These are High End 3 & 4 BHK Apartments ranging between 1.09 Cr. to 1.63 Cr.
  • Sushma Crescent Zirakpur: This Project is located in Dhakoli, near DPS World School, Zirakpur. In Sushma Crescent Zirakpur, there are 2 & 3 BHK Apartments and Price is 50 Lac Onwards.

Sushma Valencia Floor Plans 

This floor plan images of Sushma Valencia Zirakpur. Sushma Valencia consists of 3 BHK 200 sq.yd. &  3+1 BHK 250 sq.yd.

Sushma Valencia Site Plan
Sushma Valencia Site Plan
Sushma Valencia Location Map

Sushma Valencia by Sushma Buildtech is located on International Airport Road, 500 Metre from Chandigarh Ambala Highway, Zirakpur. This Project is  close to the  Mohali International Airport.

Location Map of Sushma Metropol Zirakpur
Sushma Valencia Sample Flat Sushma Valencia Construction Update


Call Now ButtonCall 8558858822